locationLoofven 10, 2260 Westerlo

Loofven 10, 2260 Westerlo

location Loofven 10, 2260 Westerlo
6 units

Beschrijving

UITVERKOCHT Residentie De Maalderij is een uniek project te Westerlo-Oevel.

Het project omvat 2 eenheden van elk 5 appartementen met elk een zuidgericht terras. De appartementen worden volledig afgewerkt en uitgerust met zonnepaneelinstallatie, warmtepomptechniek en vloerverwarming. Garage en kelder beschikbaar mits meerprijs. Er is ook de mogelijkheid om een extra autostaanplaats aan te kopen.

Op het gelijkvloers bevinden zich 4 appartementen met 2 slaapkamers, omheinde tuin en terras met zonneluifel. De eerste verdieping omvat 4 appartementen, telkens met 2 slaapkamers en een mooi terras, eveneens voorzien van een zonneluifel. De 2 dakappartementen/penthouses, bevatten elk 2 slaapkamers en een uitzonderlijk groot terras van 52m² met zonneluifels. Het project biedt luxe, privacy, gezelligheid en wordt opgetrokken in een smaakvolle en tijdloze architectuur naar de hand van architect Jef Beneens.
Er wordt veel aandacht besteed aan energiezuinigheid door het gebruik van zonnepanelen, vloerverwarming op lucht/water-warmtepomp, ventilatie type D+ en het bereiken van een E-peil van <30 (BEN-norm)!

Het woonerf is beveiligd met een automatische toegangspoort en wordt volledig omheind. Zeer goede locatie in een gezellige dorpsomgeving, maar toch vlakbij de oprit E313, steden Geel en Herentals zijn op 10min bereikbaar. U krijgt volledige inspraak in de afwerking en de verkoop geschiedt onder BTW op constructie en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne en biedt een 100% voltooiingsgarantie. Mogelijkheid tot het bezichtigen van een volledig afgewerkt modelappartement.

Contacteer ons voor meer informatie op het nummer 014 58 02 08 of bezoek de projectwebsite: http://www.residentiedemaalderij.be

Beschikbaarheid

Gelijkvloers

appartement B
bedrooms 2 oppervlakte 97m²
verkocht
-
appartement A
bedrooms 2 oppervlakte 87m²
verkocht
-
appartement A
bedrooms 2 oppervlakte 96m²
verkocht
-
appartement B
bedrooms 2 oppervlakte 86m²
verkocht
-

Verdieping 2

appartement E
bedrooms 2 oppervlakte 89m²
verkocht
-
appartement E
bedrooms 2 oppervlakte 84m²
verkocht
-

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit project.

Hallo! Ik ben Hans, uw vastgoedmakelaar, waarmee kan ik u helpen?

Deel dit project

Blijf op de hoogte

Je ideale woning vinden?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte