Nieuwbouw

Rangschik op: gemeente meest recent

Laakdal Steenweg op Meerhout 23

Steenweg op Meerhout 23
Laakdal

Prachtige nieuwbouw woning op een perceel van 6a42ca gelegen in Eindhout - Laakdal.Op het gelijkvloers bevindt zich de ruime inkomhal met een afzonderlijk toilet, grote leefruimte met veel lichtinval, keuken, wasplaats en een inpandige garage. Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer terug. Eén slaapkamers is uitgerust met een dressing. De badkamer is voorzien van een ligbad en een douche. Zeer ruime zolder. Dit pand is gelegen dichtbij de oprit van de autosnelweg E313. De woning wordt volledig afgewerkt (exclusief keuken). Verkoop onder het BTW - stelsel.

Residentie Gildenhof

Gildenstraat - Pleinstraat
Heusden-Zolder

 • Kleinschalig project
 • Goede bereikbaarheid
 • Carport of garage
 • Zuidgerichte tuin / terras

Nieuwbouwproject bestaande uit 4 appartementen en 5 woningen gelegen te Viversel. Reeds 5 verkocht!Het project bestaat uit een appartementsgebouw met 2 gelijkvloerse appartementen en 2 appartementen op de eerste verdieping. Deze appartementen hebben elk 2 slaapkamers, terras en/of tuin. Een tweede deel van het project bestaat uit 2 half open bebouwingen en 3 rijwoningen, elk met drie slaapkamers. Prijzen vanaf 193.000 EUR excl. kosten. Carport en berging beschikbaar mits meerprijs. Grondaandeel onder registratie, constructie onder BTW.Keuze in afwerking volgens lastenboek.

Verkaveling Beringen Olmsesteenweg

Olmsesteenweg
Beringen Paal

6 centraal gelegen bouwgronden voor open bebouwing. Verkaveling van 6 percelen met oppervlaktes tussen 878m² en 1346m². Deze gronden zijn zeer centraal gelegen, nabij de autostrade.Lot 1: 1.343m², 135.000 EUROLot 2: 1.346m², 135.000 EUROLot 3: 1.128m², VERKOCHTLot 4: 1.109m², VERKOCHTLot 5:    992m², VERKOCHTLot 6:    878m², VERKOCHTDe gemeentelijke voorzieningen (riolering), Eandis, Telenet alsook de boscompensatie zijn voldaan door de verkoper.

Beringen Maasheide

Maasheide
Beringen

2 moderne, half open nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal met apart toilet en trap naar de bovenverdieping, leefruimte met zithoek en eetkamer, alsook open keuken en berging/wasplaats. Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal met apart toilet, 3 slaapkamers, de badkamer met dubbele lavabo, douche en ligbad en een aparte was- en technische ruimte. Inpandige garage en tuin. Mogelijkheid om de woning winddicht of afgewerkt aan te kopen. Grondaandeel onder registratie, constructie gedeelte onder BTW.

APGEDR016_project vanaf € 145.000

Dokter Van de Perrestraat 16
Geel

Stijlvol en uniek energiezuinig project van 27 appartementen.De appartementen worden opgetrokken in zeer hoogwaardige materialen en zijn verspreid over 3 blokken met eigen toegang.Er zijn appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en worden allemaal ingericht met open keuken, leefruimte, badkamer en berging. Extra troef van het project is de mooie gemeenschappelijke tuin en de zuid-west gerichte privé tuinen en terrassen. Voldoende ondergrondse autostaanplaatsen en privé kelders beschikbaar mits meerprijs. Topligging in het centrum, op wandelafstand van het openbaar vervoer.Het project voldoet aan de BEN 30 norm waarbij er gebruik wordt gemaakt van zonnepanelen. Verkoop grondaandeel onder registratie, construcite onder BTW-stelsel.Prijzen vanaf 145.000 EUR excl. kosten.Klik hier voor een reportage over het project op RTV.

Laakdal Aambeeldstraat

Aambeeldstraat
Laakdal

Rustig gelegen HOB nieuwbouwwoning op een perceel van 4a46ca. Op het gelijkvloers vinden we de inkomhal met gastentoilet, een ruime leefruimte met open keuken en een grote aparte berging. Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal die toegang verleent tot de 3 slaapkamers en een badkamer. De nabijheid van een op - en afrit van de E313 zorgt voor een ideale bereikbaarheid. Prijs zoals vermeld op de website is netto casco afgewerkt volgens lastenboek. Deze woning kan ook afgewerkt aangekocht worden (€274.045,- excl. kosten).Mits meerprijs kan u ook opteren voor afwerking volgens de E-30 BEN-normen (€280.716,- excl. kosten).

Westerlo Nieuwstraat 70 vanaf € 225.000

Nieuwstraat 70
Westerlo

 • Kleinschalig project
 • Afgewerkt met degelijke materialen
 • Goede ligging
 • 2/4 slaapkamers

Nieuwbouwproject bestaande uit 2 ruime duplexappartementen. Het rechtse appartement beschikt over 2 slaapkamers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 105m².Het linkse appartement beschikt over 4 slaapkamers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 155m². Beide appartementen hebben een terras en zolder. Mogelijkheid om een aparte bergruimte en parking aan te kopen mits meerprijs. Verkoop onder het BTW-stelsel.

RESIDENTIE 'T HOFKE
Verkocht

RESIDENTIE 'T HOFKE

Leenhofstraat 10
Mol

 • Nabij het centrum
 • Lift aanwezig
 • Energiezuinig

Nieuwbouwproject bestaande uit 4 appartementen en 2 studio's gelegen nabij het centrum. De appartementen worden volledig afgewerkt naar keuze van de koper.Elk appartement bestaat uit de inkomhal met apart toilet, leefruimte met open keuken, berging, badkamer, 1 of 2 slaapkamers en terras. Het gebouw is uitgerust met een lift. Bovengronds achteraan zijn er 7 autostaanplaatsen mits meerprijs € 7.500,- en een gezamelijke fietsenberging.In het gebouw zijn er 2 appartementen op het gelijkvloers, 2 appartementen op de eerste verdieping en 2 studio's op de tweede verdieping. De bewoonbare oppervlaktes variëren van 45m² en 86m². Dit nieuwbouwproject is voorzien van alle comfort en energiezuinigheid. Ventilatiesysteem C+, vloerverwarming. Verkoop grondaandeel onder registratie, constructie onder BTW-stelsel. Prijzen vanaf € 135.000,- excl. kosten.

Residentie De Vijver vanaf € 274.000

Vijverstraat 10
Mol

 • Goede ligging.

Uniek nieuwbouwproject bestaande uit 8 appartementen gelegen in hartje centrum. Reeds 1 verkocht!De appartementen worden volledig afgewerkt naar keuze van de koper.Elk appartement bestaat uit de inkomhal met apart toilet, bergplaats, badkamer, 2 slaapkamers, open keuken met eethoek en terras. De terrassen zijn zuidelijk georiënteerd. Het gebouw is uitgerust met een lift die gaat tot -1. In de ondergrondse verdieping bevinden zich 8 individuele kelders. Bovengronds zijn er 8 garages beschikbaar met automatische poort mits meerprijs € 25.000,- en 4 autostaanplaatsen mits meerprijs € 5.000,-.In het gebouw zijn er 3 appartementen op het gelijkvloers, 3 appartementen op de eerste verdieping en 2 exclusieve duplexappartementen op de tweede verdieping. Bij elk appartement kan je genieten van de avondzon dankzij de zuidelijke oriëntatie van het gebouw. De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen 97m² en 164m². Het project wordt opgetrokken in hoogwaardige bouwmaterialen, is voorzien van alle comfort en voldoet aan de normen van de energiezuinigheid, brandveiligheid en toegankelijkheid. Ventilatietype A+, E-peil 60 en K-peil 40. Verkoop grondaandeel onder registratie, constructie onder het BTW-stelsel. Prijzen vanaf €274.000,- excl. kosten.

Verkaveling Uylenberg vanaf € 119.000

Uilenberg
Herenthout

Goed gelegen, kindvriendelijke verkaveling van nog 13 loten.Er zijn bouwgronden voor zowel open als halfopen bebouwing.Alle percelen hebben een zongerichte tuin en zijn zuid of west georiënteerd.De grondoppervlaktes variëren vanaf 2a88ca tot 39a74ca en hebben straatbreedtes van 9m tot ca. 21m.Rustig gelegen in een nieuwe wijk met alleen bewonersverkeer, bereikbaar via de Uilenberg en de Heuvelstraat.Centrale ligging met een vlotte verbinding naar het centrum, Lier, Berlaar, Westerlo en Herentals. De beschikbare loten zijn:-Lot 4: 3a03ca-Lot 5: 3a74ca -Lot 11: 2a88ca-Lot 12: 2a90ca-Lot14:2a94ca-Lot 19: 2a96ca-Lot 20: 3a58ca-Lot 24: 39a74ca-Lot 25: 23a79ca-Lot 29: 6a86ca-Lot 31: 6a86ca-Lot 33: 14a53ca-Lot 34: 5a44ca

Residentie Carolus vanaf € 142.750

Lebonstraat 112-114
Geel

Stijlvol nieuwbouwproject van 16 appartementen, gelegen op een toplocatie.Reeds 6 verkocht!Het woonproject beschikt over appartementen met 1 of 2 slaapkamers, inkomhal met apart toilet, open keuken, leefruimte, badkamer, berging en tuin of terras aan de achterzijde. Een autostaanplaats is beschikbaar mits meerprijs van 8.000 EUR, een kelder mits meerprijs van 4.000 EUR. Het gebouw is uitgerust met een lift tot in de kelderverdieping. Op het gelijkvloers wordt een overdekte fietsenstalling voorzien.Het project wordt opgetrokken in hoogwaardige traditionele bouwmaterialen, is voorzien van alle comfort en voldoet aan alle moderne normen van energiezuinigheid, brandveiligheid en toegankelijkheid.Verkoop grondaandeel onder registratie, verkoop constructie onder het BTW-stelsel.Bewoonbare oppervlaktes variëren tussen 52m² en 98m². De koper heeft inspraak in de afwerking.Prijzen vanaf 142.750 EUR excl. kosten.

RESIDENTIE STEENEIK vanaf € 130.000

Kapellestraat 58-60
Laakdal Veerle

Reeds 6 appartementen verkocht! Stijlvol nieuwbouwproject met veel aandacht voor licht en energiezuinigheid. Het project is gelegen in Veerle Laakdal, op wandelafstand van het centrum en het openbaar vervoer. Het totaalproject bestaat uit een gebouw waarin zich 13 appartementen bevinden, een ondergrondse parkeergarage met 16 staanplaatsen en een bovengrondse parkeerzone met 10 staanplaatsen. Er is ook een gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling aanwezig achteraan het gebouw. Ondergronds is nog een gemeenschappelijke afvalberging voorzien. Alle tuinen en terrassen hebben een zuidelijke oriëntatie. Het gebouw is toegankelijk via 2 trapzalen met telkens een lift die gaat tot in de kelderverdieping. Deze prachtige appartementen worden volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen waarbij u zelf kan kiezen volgens lastenboek. Het energiezuinig project voldoet aan de recentste EPB-voorschriften. Enkele sterke pluspunten van het project:- Veel lichtinval in alle appartementen;- Dubbel superisolerend helder glas met k-waarde van 1,1;- Inkom van de parkeergarage is voorzien van automatische sectionaalpoort;- Gemeenschappelijke fietsenberging bovengronds. Verkoop onder Wet Breyne.  Grondaandeel onder registratie, constructie onder BTW.  Ondergrondse autostaanplaats beschikbaar mits meerprijs van €16.000,-.Bovengrondse autostaanplaats beschikbaar mits meerprijs van €7.500,-.Ondergrondse kelderberging beschikbaar mits meerprijs van €5.000,-.

Laakdal Veldstraat vanaf € 279.000

Veldstraat 27
Laakdal

Nieuwbouwwoning op 5a30ca, opgetrokken in een klassieke bouwstijl en voozien van alle hedendaagse comfort. De woning wordt gebouwd met oog op de toekomst en beantwoordt aan alle strenge en geldende ventilatie- en isolatienormen. Via de inkomhal met apart toilet komt men in de ruime leefruimte met zithoek en eetplaats. Aansluitend met de eetkamer situeert zich de volledig ingerichte keuken met kookeiland plus ontbijthoek en met een mooi zicht op de tuin. De aparte berging/wasplaats is bereikaar langs buiten via de achterdeur. Trap naar de 1e verdieping waar zich 3 slaapkamers en een comfortabele badkamer met toilet zich bevinden.Zolder van 40m². Achteraan in de tuin wordt een garage gebouwd van 20m², afgesloten met een rolpoort.Verkoop volledig onder het BTW-stelsel. De vloer in de slaapkamers is niet inbegrepen.

Residentie Jade

Diestseweg-Kollegestraat
Geel

4 Exclusieve appartementen met zicht op de Markt.De appartementen zijn ingericht met open leefruimte, keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en dressing.Zeer hoogwaardige afwerking. Unieke toplocatie in het centrum.Autostaanplaatsen met autolift in de kelder beschikbaar mits meerprijs. Er wordt een fietsenstalling voorzien op het gelijkvloers.Het project zal opgetrokken worden in duurzame materialen en zal voldoen aan de energiezuinige BEN 30 norm.Start van de werken wordt voorzien in het voorjaar van 2018.

Balen Hoevenweg vanaf € 270.000

Hoevenweg
Balen

LAATSTE woning met 4 slaapkamers gelegen in een doodlopende straat. De woning wordt volledig afgewerkt inclusief de oprit. Enkel de tuin moet nog aangelegd worden. De woning bestaat uit de inkomhal, ruime leefruimte, keuken, badkamer en berging. De living biedt via een schuifraam toegang naar de zuidwest gerichte tuin. Op de verdieping vinden we de 3 slaapkamers terug. De badkamer heeft een ruimte voorzien voor een bad of douche of dressing. De zolder is volledig afgewerkt en is er een mogelijkheid voor een extra berging en slaapkamer. Inpandige garage. Grondaandeel onder registratie en constructie onder BTW. Hoogwaardige afwerking! De woning is zeer goed gelegen nabij het centrum van Balen en Mol, alsook voor een vlotte verbinding met Lommel en Geel.

Residentie Eden vanaf € 195.000

Hulsterweg - Schutpenning
Tessenderlo

LAATSTE 2! Prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 7 appartementen gelegen in het centrum van Hulst - Tessenderlo. Indeling: inkomhal, apart toilet, leefruimte met open keuken, berging / wasplaats, badkamer en 1 of 2 slaapkamers. Tuin en / of terras. De bewoonbare oppervlakte schommelt tussen 66m² en 112m². Het gebouw is voorzien van een lift! De appartementen worden volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen naar uw keuze en voldoen aan de recentste EPB - voorschriften.De prijzen starten vanaf € 135.000,- exclusief kosten. Gemeenschappelijke fietsenstalling in de kelder. Garagebox inclusief berging mits meerprijs van € 15.000,-.Bovengronde autostaanplaats mits meerprijs van € 7.500,-.Kelderberging mits meerprijs van € 4.000,-Verkoop onder BTW - stelsel. Werfbezoeken zijn reeds mogelijk!

Residentie Dimpna vanaf € 209.000

Burgstraat 42-44-46
Geel

 • Gebruik van hoogwaardige, unieke materialen
 • Ventilatiesysteem D
 • 3-dubbel glas
 • Zonnepanelen
 • Extra gemeenschappelijke tuin voor hele gebouw

65% VERKOCHT!' Residentie Dimpna' : Modern nieuwbouwproject van nog 5 hoogwaardig afgewerkte appartementen gelegen op een toplocatie in Geel. Op loopafstand van het openbaar vervoer, supermarkt en scholen maakt dat deze appartementen op een perfecte locatie gelegen zijn. De mooie architecturale visie en energiezuinigheid van het project zorgen voor een prachtige uitstraling. De woonoppervlaktes variëren van 85m² tot 100m² . Het appartementsgebouw is verdeeld over 4 bouwlagen met 1 of 2 slaapkamers, badkamer, leefruimte met aansluitend de keuken, berging, apart toilet en terras. Alle appartementen zijn vlot bereikbaar met de lift en alle appartementen hebben hun eigen zonnepanelen. Het architectonisch beton dat gebruikt zal worden in de voor- en achtergevel is speciaal voor dit project ontwikkeld en is uniek in België. Enkele sterke pluspunten van het project: - Veel lichtinval in alle appartementen- Gebruik van hoogwaardige, unieke materialen- Ruime budgetten in lastenboek voorzien- Extra gemeenschappelijke tuin voor hele gebouw- Zonnepanelen - Ventilatie type D- 3 dubbel glas- Vloerverwarming Het project is voorzien van alle comfort en voldoet aan alle moderne normen van energiezuinigheid. Bouwheer streeft naar een E-peil van <30 (BEN-norm)! Verkoop grondaandeel onder registratie, verkoop constructie onder het BTW-stelsel. De koper heeft inspraak in de afwerking. Prijzen vanaf 209.000 EUR excl. kosten. Carport en berging met groendak beschikbaar achteraan het gebouw mits meerprijs van 16.000 EUR. Mogelijkheid om parkeerplaats bij te kopen ten bedrage van 9.000 EUR. Achteraan is er eveneens een afvalberging en gezellige gemeenschappelijke tuin voor het gehele gebouw.  De bouwwerken zijn reeds gestart!

De Leunen vanaf € 1.250

Rauwelkoven
Geel

Nieuwbouw handels- of kantoorruimtes, gelegen in een uniek project 'De Leunen', aan het stadion van ASV Geel.Er zijn nog 4 ruimtes te koop, commerciële oppervlaktes variëren vanaf 170m² tot 1.054m².De panden worden casco afgewerkt en zijn geschikt voor verschillende doeleinden.Voldoende parking aanwezig.Topligging langs de ring Geel-Turnhout.

VERKAVELING BALEN SPORTLAAN vanaf € 95.000

Sportlaan
Balen

Laatste 2 rustig gelegen bouwgronden voor open bebouwing.Lot 1: 6a84ca vraagprijs € 95.000,-Lot 2: 6a19ca vraagprijs € 95.000,-Een mogelijke bouwdiepte van 17m.De tuinen zijn zuid georiënteerd.Lot 3,4 en 5 VERKOCHT

Residentie Molenzicht vanaf € 219.000

Ezaart 262
Mol

 • 2 slaapkamers
 • lift aanwezig
 • goede ligging

Laatste dakappartement op de tweede verdieping van 86m² met 2 slaapkamers. Verder bestaat dit appartement uit een inkomhal, keuken, zit- en eetruimte, berging, apart toilet en badkamer. De living biedt toegang via de schuifraam naar een prachtig terras van 32m².Inclusief zolderruimte van ca. 18m² bereikbaar via valluik. Lift aanwezig.De koper heeft inspraak in de afwerking.Constructie aandeel onder BTW-stelsel en grondaandeel onder registratie.Carport inclusief berging mits meerprijs van 15.000 EUR en staanplaats mits meerprijs van 8.000 EUR.Alle appartementen worden gebouwd conform EPB-wetgeving 2015 en ventilatiesysteem C+.

residentie KOLMEN vanaf € 170.000

Kolmen
Tessenderlo

 • Energiezuinig
 • Centrum Tessenderlo
 • Lift aanwezig
 • 1 / 2 slaapkamer(s)

LAATSTE 7 appartementen en 1 handelspand!  Prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 52 energiezuinige appartementen en 2 handelsruimten gelegen op wandelafstand van het centrum van Tessenderlo. Al meer dan 80% verkocht! Residentie Kolmen bestaat uit twee appartementsgebouwen die verbonden zijn door een rustgevende binnentuin met wandelpad. In de linker A-blok bevinden zich 34 appartementen en twee handelsruimten, in de kleinere B-blok rechts vinden we 18 appartementen terug. Er zijn 1 en 2 slaapkamer appartementen met een zuidgericht terras beschikbaar. De bewoonbare oppervlakte schommelt tussen 69m² en 99m². Het is mogelijk om een ruimer appartement te creëren door twee appartementen samen te voegen. Via de achterzijde van het gebouw vinden we een ruime ondergrondse parkeergarage waar men 82 autostaanplaatsen, een fietsenstalling en diverse bergingen kunnen terugvinden. Dit luxe project is voorzien van een lift.  De appartementen worden volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen naar uw keuze en voldoen aan de recentste EPB - voorschriften. Dit wooncomplex is gelegen in een rustige omgeving en op slechts enkele minuten wandelen van de kerk en de markt van Tessenderlo. Via een doorsteek ben je zo in de winkelstraten of op de markt. De meeste handelszaken en het winkelcentrum Binnenhof liggen op wandelafstand. De Delhaize-supermarkt ligt op slechts 200 meter afstand. De gemeente Tessenderlo beschikt bovendien over een nieuw zwembad met waterglijbaan, een sportpark, een sporthal, een mountainbikeparcours, tennisvelden,... Grondaandeel onder registratie, constructie onder BTW. Verkoop onder wet Breyne waardoor u geniet van 100% voltooiingsgarantie.Keuze in afwerking volgens lastenboek.

Mol Kleppendal project vanaf € 289.914

Venakker
Mol

 • Energie zuinig

Unieke en ecologische bedrijfsunits en kantoren, gelegen op het bedrijventerrein Venakker. De gelijkvloerse verdieping omvat verschillende units waarvan er nog slechts 1 beschikbaar is van 350m², deze is afgewerkt met polybetonvloer. Zeer ruime kantoorruimtes, gelegen op de 1ste verdieping, hierdoor werd er een prachtig en rustgevend uitzicht gecreëerd over weilanden. De grote raampartijen bieden daarenboven een goede lichtinval zodat er een aangename werksfeer kan ontstaan. Er zijn nog 2 kantoren te koop met een oppervlakte van 261m² en 530m². Op de dakverdieping werden 4 prachtige lofts gebouwd, deze panden zijn ondertussen verkocht. Dit energiezuinig gebouw is uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming en warmtepompen. Er kunnen garageboxen en autostaanplaatsen aangekocht worden mits meerprijs.Verkoop grondaandeel onder registratie, verkoop constructie onder BTW.Centraal gelegen tussen de verbinding Geel-Kasterlee-Antwerpen enerzijds en een vlotte connectie met Limburg-Nederland anderzijds.Troeven:- Laag energieverbruik- Unieke ligging in het groen- Vlotte verbinding met centrum steden in de Kempen- Uitermate geschikt voor meerdere sectoren en vrije beroepen

Residentie Waaiburg vanaf € 249.000

Waaiburg 44
Geel

 • Gelegen in het centrum
 • Ondergrondse staanplaatsen
 • 1, 2 of 3 slaapkamers

LAATSTE 2 duplex-appartementen!  Nieuwbouwproject in hartje centrum. Het gebouw bestaat uit 14 appartementen met private bergingen en14 parkeerplaatsen. De  duplex dakappartementen hebben beide 3 slaapkamers. De appartementen worden volledig afgewerkt en zijn allemaal uitgerust met keuken, badkamer, apart toilet, berging en terras. De koper heeft inspraak in de afwerking. Verkoop onder het BTW-stelsel. Staanplaats mits meerprijs van 16.000 EUR excl. kosten, kelders vanaf 3.000 EUR excl. kosten. Centraal gelegen in Geel centrum.

Donk 40 vanaf € 193.210

Donk 40
Mol

 • 2 of 3 slaapkamers
 • deels registratie
 • deels BTW

Nieuwbouwproject te Mol, Donk van nog slechts 2 appartementen met 3 slaapkamers.De appartementen bestaan uit een ingerichte keuken en badkamer, 2 of 3 slaapkamers, living, berging en terras. Deze ruime appartementen (90m² - 129m²) worden volledig afgewerkt verkocht. Er is persoonlijke en professionele begeleiding tijdens het bouwproces. Garages met berging kunnen bijgekocht worden prijzen vanaf 15.000,- EUR. Grondaandeel onder registratie, constructie waarde onder BTW-stelsel. Ventilatie systeem type C+.