Kris Thys

Mijn naam is Kris Thys woonachtig in Meerhout-Gestel , samenwonend met Nathalie en 2 kinderen , Rein en Jack. Ik ben reeds meer dan 15 jaar gepassioneerd bezig met vastgoed.

Als aandeelhouder het bedrijf zien groeien van een éénmanszaak naar het 30 koppig team dat we nu zijn is een droom die mag uitkomen. De waarde van een woning correct bepalen is zeker één van de belangrijkste elementen die de job omvat.

Mensenkennis, empathie en het graag onder de mensen zijn is voor mij mooi meegenomen. Daarnaast ben ik een geëngageerd lid van Kiwanis Tessenderlo.

Ontdek wat jouw woning écht waard is. Plan nu een gratis schatting!

Je woning snel en zorgeloos verkopen?

Gratis schatting

Contacteer ons via
014 58 02 08

Of vul onderstaand formulier in.

Een correcte en eerlijke schatting: het begin van iedere verkoop en verhuur

De juiste waarde van je eigendom kennen: het is het meest essentiële onderdeel van elk succesvol vastgoedverhaal. Wij bepalen op een eerlijke en correcte manier de waarde van je pand. Zo neemt de verkoop of verhuur van je vastgoed een vlotte start.

Als lokaal verankerde makelaar kennen wij de gangbare prijzen op de markt. Zo kunnen we meteen inschatten hoe jouw pand het zal doen, en vooral: welke prijs mensen effectief bereid zijn om voor zo’n eigendom te betalen. Want je woning aan een té hoge prijs verkopen, houdt alle geïnteresseerden op afstand. Ver onder de werkelijke prijs verkopen, is dan weer niet fijn voor jou.

Voor ons gaat een schatting ook verder dan een bedrag op je pand plakken. Wij denken meteen verder na over alle mogelijkheden die je hebt. Want ook al zijn er tal van manieren om je vastgoed te verkopen of verhuren, niet elke strategie is even geschikt voor jouw situatie. Ook hier komt onze uitgebreide regiokennis goed van pas. Is het, bijvoorbeeld, interessanter om even te wachten vooraleer je je pand aan de man brengt? Wij vertellen je het. Zo ben je zeker van een succesvol vastgoedverhaal.

Wil je weten hoeveel je eigendom waard is? Geef ons een seintje en we komen bij je langs.

Blijf op de hoogte

Je ideale woning vinden?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte