Niels Bongaerts

Als vastgoedmakelaar heb je veel variatie waarbij niet 1 dag hetzelfde is en je tegelijkertijd mensen helpt met hun grootste aan- of verkoop; wie wil dat niet? Vandaar dat ik elke dag met een glimlach ons kantoor in Heusden binnenwandel.

Vooral het gelukzalige gevoel dat ik krijg wanneer ik de juiste persoon aan het juiste huis heb gelinkt maakt mijn werk compleet.

Ontdek wat jouw woning ├ęcht waard is. Plan nu een gratis schatting!

Je woning snel en zorgeloos verkopen?

Gratis schatting

Contacteer ons via
014 58 02 08

Of vul onderstaand formulier in.

Een correcte en eerlijke schatting: het begin van iedere verkoop en verhuur

De juiste waarde van je eigendom kennen: het is het meest essentiële onderdeel van elk succesvol vastgoedverhaal. Wij bepalen op een eerlijke en correcte manier de waarde van je pand. Zo neemt de verkoop of verhuur van je vastgoed een vlotte start.

Als lokaal verankerde makelaar kennen wij de gangbare prijzen op de markt. Zo kunnen we meteen inschatten hoe jouw pand het zal doen, en vooral: welke prijs mensen effectief bereid zijn om voor zo’n eigendom te betalen. Want je woning aan een té hoge prijs verkopen, houdt alle geïnteresseerden op afstand. Ver onder de werkelijke prijs verkopen, is dan weer niet fijn voor jou.

Voor ons gaat een schatting ook verder dan een bedrag op je pand plakken. Wij denken meteen verder na over alle mogelijkheden die je hebt. Want ook al zijn er tal van manieren om je vastgoed te verkopen of verhuren, niet elke strategie is even geschikt voor jouw situatie. Ook hier komt onze uitgebreide regiokennis goed van pas. Is het, bijvoorbeeld, interessanter om even te wachten vooraleer je je pand aan de man brengt? Wij vertellen je het. Zo ben je zeker van een succesvol vastgoedverhaal.

Wil je weten hoeveel je eigendom waard is? Geef ons een seintje en we komen bij je langs.

Blijf op de hoogte

Je ideale woning vinden?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte