Slim (ver)huren met Rentio

icon chat

Wat is de mobiele app Rentio?

Je kandidaat stellen voor een huurwoning, huurders uitnodigen om te betalen, opvolgen van betalingen, taken bekijken, documenten delen, chatten met je huisbaas, indexeren, oplossingen bekijken voor problemen,.. 

Alles binnen handbereik.

De smartphone applicatie van Rentio maakt het huren en verhuren een pak simpeler voor alle partijen.

image01

Waarom is het de moeite waard voor jou als verhuurder?

Het zou makkelijk zijn mocht ik bericht krijgen bij indexaties en dat huurders automatisch op de hoogte worden gebracht. Ik wil dat mijn software de betalingen van mijn huurders automatisch opvolgt. Het zou handig zijn als ik technische problemen in de woning ontvang op basis van foto's. Mijn huurders zouden jaarlijks herinnerd moeten worden aan de keuring van de CV ketel. 
Al deze zaken worden door Rentio aangeboden aan verhuurders. Bovendien kan je deze allemaal doen op jouw laptop EN smartphone. 
Daarenboven kan je ook huurwaarborgen afsluiten via Rentio, contracten digitaal laten tekenen, een zicht krijgen op kandidaat huurders van je pand, de brandverzekering regelen,...

Waarom is het de moeite waard voor jou als huurder?

Het zou makkelijk zijn mocht ik één centrale plaats hebben voor alle belangrijke documenten van mijn huurwoning. Ik wil een probleem in de woning melden met foto's aan de juiste persoon. Het zou handig zijn als ik herinnerd word aan mijn jaarlijkse attesten en verzekeringen. Als ik een taak of probleem heb aangemaakt voor mijn huisbaas, zou het ideaal zijn dat ik de status ervan kan volgen. Al deze zaken worden door Rentio aangeboden aan huurders. Bovendien kan je deze allemaal doen op jouw smartphone. Zo blijf je gewoon mobiel je ding doen. Daarenboven kan je ook online betalen, communiceren met je huisbaas via chat, updates geven over uit te voeren taken, herinneringen krijgen van laattijdige betalingen,... 

icon chat

Hoe werkt het?

1. Je ontvangt via email een uitnodiging van Rentio om de app te downloaden.

2. Je maakt een account aan. Zowel je emailadres als je gsmnummer worden geverifieerd zodat alles veilig kan verlopen.

3. Je maakt connectie met de makelaar en je krijgt alle info te zien.  Alle gegevens van jouw huurwoning staan standaard op het scherm.

Klik hier voor meer informatie over Rentio
image01
Meer artikels
Nieuwsbericht

icon chatWij bundelen onze krachten en worden één team

Nieuwsbericht

icon chatSloop en heropbouw, verlaagd BTW percentage 6%

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte