6
Wij geven belangeloos advies

Jou helpen met al je vastgoedvraagstukken, dat is wat we doen. Want we beseffen maar al te goed dat je met honderden vragen en bedenkingen zit wanneer je besluit om te verkopen of verhuren. Van echtscheiding over nalatenschap tot verkavelingen en nieuwbouwprojecten: wij zijn er voor je. Met gratis en belangeloos advies bij heel wat verschillende situaties.

Contacteer ons vandaag!
Onze diensten
icon chat

Verkopen zonder zorgen

Ga je verhuizen nu de kinderen het huis uit zijn? Wil je je appartement inruilen voor iets groters? Of blijkt de reden om te verkopen of verhuren net iets ingewikkelder? Wat je motivatie ook is, bij de verkoop van je pand ga je niet over één nacht ijs. Daarom zoek je iemand met vakkennis, die mee nadenkt over je mogelijkheden. En dat is wat wij doen. Vastgoed met advies is niet zomaar onze slogan: het is wat wij je bieden - dag in, dag uit.

zo gaan we te werk
icon chat

Gratis schatting

Als lokaal verankerde makelaar kennen wij onze regio als de beste. Dat betekent niet alleen dat wij weten wat de huizen in onze streek waard zijn, wij weten ook perfect in te schatten wat potentiële kopers en huurders bereid zijn te betalen. Ideaal voor een correcte schatting. Zo bieden we je een echte meerwaarde, want een schatting die meteen juist zit, is de beste start van je vastgoedavontuur.

vraag je schatting aan
icon chat

Zelf kopen of huren

Bij Immo VL staan we klaar voor verkoper én koper. Ook wanneer je op zoek bent naar een nieuw pand om te kopen of te huren, zijn we er voor je. Met uitstekend advies en een luisterend oor. Want persoonlijk contact is voor ons ontzettend belangrijk. Van het eerste gesprek tot het plaatsbezoek: op ons advies kan je rekenen.

ontdek onze panden
icon chat

Verhuur aan de juiste kandidaat

Wanneer je verhuurt, wil je uiteraard dat het meteen goed zit met je huurder. Want zo’n langdurige ‘relatie’, dat vraagt vertrouwen. Daarom reken je op ons om samen de perfecte huurder te vinden. Wij luisteren naar alle kandidaat-huurders en kunnen zo perfect inschatten met wie het écht klikt.

verhuur aan de juiste kandidaat
icon chat

De juiste marketing tools

Wij gaan aan de slag met een uitstekende verkoopstrategie, één die we blijven verfijnen met analyses, metingen, doelgroepen ... Dankzij onze ervaring, weten we dan ook wat écht werkt voor je eigendom. Met een uitgebreide marketingmix zorgen we ervoor dat je pand in de smaak valt bij heel wat enthousiaste kopers en huurders. 

marketingtools
Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte