locationManheuvels , 2440 Geel

Project Manheuvels

location Manheuvels , 2440 Geel
5 units

Beschrijving

5 Energiezuinige woningen op een topligging te Geel.

Te midden van de groene natuur en de rust van Geel Bel, vinden we dit kleinschalig project van 5 open bebouwingen terug. U hoeft helemaal niet in te boeten voor alle praktische zaken zoals winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer, ... Alles kan u in de onmiddellijke omgeving terugvinden. Van hieruit heeft u ook goede verbindingen naar diverse uitvalswegen richting Geel, Mol of Meerhout, E313,….

Deze woningen worden opgeleverd met een E-peil 10 omdat door het gebruik van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming ze voldoen aan de strengst geldende isolatienormeringen en ze dus zeer energiezuinig en futureproof zijn. Het fiscale voordeel van 100% korting voor 5 jaar op het kadastraal inkomen van deze woningen is natuurlijk leuk meegenomen.

Al vanaf het eerste aanzicht ziet u onmiddellijk de look en feel van het tijdloos design met een landelijke toets. Bij het betreden van de woningen via de inkom met afzonderlijk toilet, komt u in de aangename leefruimte met een open en volledig ingerichte keuken met aansluitend een ruime berging. Door de glaspartijen genieten we hier van enorm veel natuurlijke lichtinval.

Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers, toilet en volledig ingerichte badkamer die u naar eigen zin en smaak mag inrichten. Via een vaste trap bereiken we de zolder die indien gewenst verder kan worden afgewerkt mits meerprijs.

Verkoop van het grondaandeel valt onder registratie en de constructie onder btw-stelsel. Deze BEN-10 woningen worden volledig afgewerkt, alsook de tuinen worden voorzien van verhardingen en op de perceelgrens tussen de woningen wordt er een haag geplaatst.

Verlaagd BTW tarief 6% (i.p.v. 21%) is mogelijk indien u aan de wettelijke voorwaarden* voldoet.

Ben je benieuwd en kijk je er naar uit om deze woning volledig in te richten als jouw thuis?
Maak dan snel een afspraak via 014 58 02 08 of via info@immovl.be om alles vrijblijvende te krijgen toegelicht.

Beschikbaarheid

Gelijkvloers

huis
bedrooms 3 oppervlakte 243m²
-
Verkocht
huis
bedrooms 3 oppervlakte 272m²
€ 540.000
Te koop
huis
bedrooms 3 oppervlakte 269m²
-
Verkocht
huis
bedrooms 3 oppervlakte 272m²
-
Verkocht
huis
bedrooms 3 oppervlakte 278m²
-
Verkocht

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit project.

Hallo! Ik ben Dieter, uw vastgoedmakelaar, waarmee kan ik u helpen?

Wens je meer informatie? Download gratis de brochure!

Deel dit project

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte