De Woningkrant

Immo VL doet er alles aan om verkopers zo snel mogelijk in contact te brengen met potentiële kopers. Daarom brengen 3x per jaar een woningkrant uit waarmee we op zo'n 160.000 gezinnen bereiken per uitgebrachte editie. In de woningkrant vind je een overzicht terug van gans ons aanbod in combinatie met waardevolle informatie voor zowel kopers en verkopers.
De woningkrant verschijnt in 2 edities, editie Kempen en editie Limburg & Hageland.

"Verhuizen wordt kinderspel"

Van zodra u een eigendom hebt gekocht of gehuurd, of wanneer u zelf uw pand hebt verkocht begint het grote werk. Verhuizen...

Hoe begin ik hier nu aan?

Immo VL wil bij deze fase haar klanten niet in de kou laten staan. Onze nieuwe woningkrant staat volledig in het thema 'verhuizen'.

Helpende hand

We zetten in deze krant alles op een rijtje. We begeleiden u bij de administratieve rompslomp en geven handige tips bij de praktische kant van het verhaal.

Gratis verhuisdozen

Om het nog gemakkelijker te maken heeft Immo VL voor een handige tool gezorgd: de Immo VL verhuisdoos. Stevig karton, ruim, stapelbaar, herbruikbaar,... Onmisbaar en zomaar gratis voor onze klanten.

Win een gratis verhuis!winverhuis

De dag van de verhuis zal nog vlotter verlopen indien u gebruik maakt van een verhuiswagen. Omdat wij dit bij Immo VL maar al te goed weten, willen we één van onze klanten blij maken door een verhuiswagen ter beschikking te stellen tijdens zijn volledige verhuisdag.

Leuk toch? Om deel te nemen dient u enkel de voucher in te vullen die u terugvindt in onze krant en aan ons terug te bezorgen voor 22 oktober 2018.
Lees hier de wedstrijdvoorwaarden.

Wees er als eerste bij en lees hier de digitale versie Kempen en de digitale versie Limburg&Hageland.

Wilt u graag dat uw woning ook wordt aangeboden in de woningkrant?

Contacteer dan nu een woningexpert in uw buurt en geniet van ons gratis en onvoorwaardelijk advies. Aarzel niet ons te contacteren voor meer inlichtingen of een afspraak.