icon chat Ontdek wat jouw woning écht waard is. Plan nu een gratis schatting!

icon chat Hans

Na meer dan 10 jaar vastgoedervaring ben ik een gevestigde waarde binnen Immo VL. Naast mijn passie voor de vastgoedsector ben ik papa van 2 schatten van kinderen Bo en Fleur. In mijn vrije tijd kom ik graag tot rust in de natuur tijdens het golfen en ben ik helpende kracht bij voetbalclub FC Punt-Larum.

Contacteer Hans

Hans Wouters
Reviews

Hans Wouters werkte professioneel en correct

30 jun. 2024
Herman Schoors

Zeer goede ervaring met Immo Vl betreffende verkoop van mijn woning in de Asterstraat in Geel! Hans Wouters werkte professioneel en correct. Het hele verkoopproces verliep zonder enige strubbeling volledig volgens afspraak! Zeer aan te raden !

Persoonlijke begeleiding van begin tot einde

19 jun. 2024
Paulien Boeckmans

Zeer positieve ervaring met Hans van Immo VL bij de verkoop van ons huis. Persoonlijke begeleiding van begin tot einde.

Persoonlijke aanpak doorheen heel het proces

19 jun. 2024
Yannick Janssens

Super positieve ervaring bij de verkoop van ons huis door Hans Wouters. Begeleid van begin tot einde, alle zorgen uit handen genomen, met persoonlijke aanpak doorheen heel het proces. Bedankt Immo VL en Hans !

We hadden allebei van in het begin ook een klik met Hans

17 jun. 2024
Shana Vandoninck

We hebben een zeer aangename ervaring gehad met Hans van ImmoVL bij de aankoop van onze woning. Tijdens ons eerste bezoek ging alles er gemoedelijk en rustig aan toe. Het was geen haastig, snel bezoek zoals soms wel eens voorvalt. Hans heeft ons goed begeleid naar de aanloop van het doen van een bod, alsook tijdens het verdere verloop van de effectieve aankoop. Pas eind augustus/begin september hebben we de sleutel van de woning. Als we het huis eerder nog eens enkele keren willen bezoeken, is dit voor Hans geen probleem. Hij stelt zich flexibel en hulpvaardig op. We hadden allebei van in het begin ook een klik met Hans, waardoor het alleen maar fijner samenwerken was met elkaar.

Correcte en vlotte afhandeling

11 mei 2023
Tom Verbeke

Huis gekocht via Immo VL, zeer goede ervaring. Correcte en vlotte afhandeling met zeer vriendelijke verkopers. Extra punten voor verkoper Hans Wouters.

Ervaren makelaar met kennis van zaken

24 sep. 2023
Roland Moens

Zeer fijne samenwerking met Hans Wouters. Ervaren makelaar met kennis van zaken. Dankjewel voor de begeleiding en ondersteuning.

Correct en snel geholpen door Hans

8 okt. 2023
Anissa

Onlangs een woning in Geel gekocht via Immo VL. We werden telkens correct en snel geholpen door Hans, die trouwens ook heel snel tijd heeft gemaakt toen we met een aannemer naar de woning wouden gaan kijken. Pluspunten voor Hans.

Transparant, gedreven, correct en enthousiast

21 okt. 2023
Goedele Provinciael

Hans je bent een TOP verkoper! Transparant, gedreven, correct en enthousiast. Dit alles heeft gezorgd voor een snelle verkoop van onze woning! Familie Vandepaer

Perfecte afhandeling

11 nov. 2023
Stef Molenberghs

Perfecte afhandeling van ons dossier. Immo VL is een aanrader voor uw vastgoed. Dankuwel Hans

Goede begeleiding en vlotte verkoop van mijn woning.

14 feb. 2024
Koen Claesen

Bedankt Hans Wouters voor de goede begeleiding en vlotte verkoop van mijn woning. Je bent een zeer ervaren makelaar met kennis van zaken. Ook wil ik Gitte bedanken voor de vlotte communicatie en het perfect inplannen van alle huisbezoeken. Dankuwel IMMO VL

Zeer professionele aanpak

10 apr. 2024
Nicolas van Hulzen

Zeer professionele aanpak bij huisbezoeken en de schatting van ons appartement door Hans. Een aanrader dus.

Zelfs na onze verhuis konden we nog steeds bij hem terecht

14 jul. 2021
D. Rynders

Hans Wouters, vastgoedmakelaar, heeft ons vanaf dag 1 bijgestaan en geholpen met onze aankoop. Zelfs na onze verhuis konden we nog steeds bij hem terecht. Topservice.

Open communicatie en snelle afhandeling

13 aug. 2020
Dominick

Ondanks dat deze verkoop niet tot een standaard einde is gekomen, wil ik Hans graag bedanken voor de samenwerking. We hebben in het verleden contact gehad met verschillende immokantoren en makelaars. Maar deze ervaring steekt er met kop en schouders boven uit. Het aangename contact, de open communicatie en de snelle afhandeling waarderen we ten zeerste! Bedankt hiervoor.

Vlotte en eerlijke verkoop

14 mei 2020
Caro De Groof

Dankje Wim en Hans voor de vlotte en eerlijke verkoop. Ongelooflijk wat jullie deze week voor ons verzet hebben. Heb enkel NOG meer bewondering gekregen voor jullie werk!

Je bent een topper

14 jun. 2021
Patrick Mallants

Hallo Hans, Langs deze weg wil ik jou enorm bedanken voor de vriendelijke, correcte en heel professionele, maar toch menselijke begeleiding en ondersteuning bij de verkoop van mijn appartement op de Gansakker in Geel. Zowel in moeilijke als gemakkelijke dagen kon ik op jouw steun en goede raad rekenen en dat is voor mij een enorme steun geweest! Alles is uiteindelijk prima verlopen en ik voel me heel gelukkig in mijn nieuw stulpje op de Diestseweg. Nog heel veel succes in je verdere carrière! Je bent een topper!

Recent verkochte panden van Hans
icon location

Prima onderhouden gezinswoning op 16 are 17 ca!

verkocht
icon location

Exclusief penthouse met 70m² terras en dubbele garage!

verkocht
icon location

Zeer goed onderhouden gelijkvloers appartement met ruim terras!

verkocht
De collega’s van Hans

Dieter Triki
Vastgoedexpert
BIV: 514.139

Meer info

Ellen Van Peer
Marketing

Meer info

Gitte Van den Broeck
Administratief Expert

Meer info

Gunther Verschaeren
Vastgoedexpert
BIV: 517.075

Meer info
Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte