icon chat Ontdek wat jouw woning écht waard is. Plan nu een gratis schatting!

icon chat Nathalie

Ik hou van de uitdaging om de juiste kandidaat voor een pand te vinden. Belangrijk voor mij is om de klanten grondig en correct te informeren, mee te denken met hen en pro-actief op zoek te gaan naar de juiste koper of huurder. Gelukkige en tevreden klanten, daar doe ik het voor!

Contacteer Nathalie

Nathalie Engelen
Reviews

Bedankt Nathalie om ons te ONTzorgen en vooral: voor de GOEDE zorgen!

12 sep. 2023
Ellen Degrootte

Ons pand is op korte termijn met succes verkocht door onze makelaar Nathalie Engelen! Vanaf het eerste contact hadden wij onmiddellijk een goed en warm gevoel bij Nathalie. Kort daarna vonden wij ons (nieuw) droomhuis en waren we dan ook meteen zeker dat we Nathalie wilden inschakelen voor de verkoop van ons huidig pand. Wij kijken alvast uit naar een nieuwe start, bedankt Nathalie om ons te ONTzorgen en vooral: voor de GOEDE zorgen! :-)

Ze heeft echt haar best gedaan om mijn woning succesvol te verkopen

10 nov. 2023
Anouska Wuyts

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor het geweldige werk dat Nathalie Engelen van Immo VL heeft geleverd bij de verkoop van mijn huis. De communicatie was uitstekend, en ze heeft echt haar best gedaan om mijn woning succesvol te verkopen. Ze stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en hield me op de hoogte van elke stap in het verkoopproces. Dat gaf me veel vertrouwen en gemoedsrust. Bovendien heeft ze echt werk gemaakt van de verkoop van mijn huis. Ik ben ontzettend blij met de service van Nathalie Engelen van Immo VL en kan ze van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel immobiliënkantoor. Nogmaals bedankt!

Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij Nathalie

16 jan. 2024
Bart - Nicky Wellens - Alen

Dankjewel Nathalie Engelen voor de vlotte afhandeling van de verkoop van ons huis. Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij Nathalie en dat is gebleven. Ze is erg professioneel en heel goed op de hoogte van alles wat immo betreft. Daarnaast is ze ook als mens een aangename vrouw.

All-around een aangename ervaring

7 mei 2024
A. Rutherford

Onze woning werd verkocht door Nathalie Engelen. Zeer professioneel, sterk communicatief en all-around een aangename ervaring. We voelde ons geen nummertje in de rij maar een individu.

Topervaring!

14 mei 2024
Paul Van Den Bosch

Topervaring! Zeer aangenaam contactpersoon (Nathalie Engelen). Steeds snelle reactie, volledige info in een zeer ongedwongen sfeer. Ook opvolging van centraal kantoor qua administratie was zeer vlot. Aanrader!

Echt een vijf sterren ervaring

7 jan. 2021
Lucia

Ik heb een huis gekocht via dit immo kantoor. Ik zou hen warm willen aanbevelen. Nathalie heeft alle communicatie met de verkopers voor mij geregeld. Aangezien ik anderstalig en introvert ben, was dat voor mij echt een meerwaarde. Alles verliep vlot en correct: bvb. documenten, sleutels overdracht... Echt een vijf sterren ervaring :)

Een zeer toffe madam

25 mei 2021
Ann Beyens

Een zeer toffe madam. Zij is vrijblijvend langs geweest toen wij het ouderlijk huis verkochten. Heb meteen duidelijk gemaakt dat we eerst zelf wilden proberen. Zij kon zich hier volledig in vinden en heeft ons nog tips gegeven. Moest ik in zee willen gaan met een makelaar dan zou het zeker met Nathalie zijn!

Recent verkochte panden van Nathalie
icon location

Knusse woning in het charmante Stelen

verkocht
icon location

Ruime gezinswoning op mooi perceel

verkocht
icon location

Prachtige woning met luxe afwerking en zwembad

verkocht
De collega’s van Nathalie

Dieter Triki
Vastgoedexpert
BIV: 514.139

Meer info

Ellen Van Peer
Marketing

Meer info

Gitte Van den Broeck
Administratief Expert

Meer info

Gunther Verschaeren
Vastgoedexpert
BIV: 517.075

Meer info
Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte