Waar kan je Immo VL vinden op Sociale Media

Gezien worden is een deel van bekend worden. We werken daarom ook met gerichte marketing om onze naamsbekendheid te vergroten en ons imago uit te dragen. Immo VL wil zich profileren als een lokale makelaar, een vastgoedkantoor met kennis en expertise in uw regio. Onze 5 kantoren zijn stuk voor stuk geplaatst op locaties met veel passage en door in te zetten op zowel online als offline kanalen bereiken we een groot publiek.

Anno 2020 bereik je veel meer via de digitale kanalen. Iedereen bezit tegenwoordig een smartphone en is zo à la minute bereikbaar. We kunnen hierdoor veel korter op de bal spelen en sneller werken aan onze naamsbekendheid of promotie te voeren voor uw pand

Onze doelgroep situeert zich tussen de 21 en 75 jaar, een breed publiek dat een andere aanpak vraagt.

icon chat

Instagram

De jongste kopers en huurders zijn onder meer te vinden op Instagram, deze proberen we geïnteresseerd te houden met mooie foto’s en speelse posts. In onze stories vertellen we een verhaal over de medewerkers van Immo VL, de werking van bepaalde processen of brengen we een pand op een leuke manier in beeld.

image01

icon chat

Facebook

kopers  Op Facebook kunnen we iets uitgebreider aan de slag gaan. De beelden die we gebruiken krijgen hier een extra woordje uitleg, samen met de juiste link naar onze website of blogartikel. Informeren is hier de boodschap. En dat is interessant voor het jongere publiek maar ook voor onze klanten die al wat meer jaren op de teller hebben staan. Het is een minder vluchtig medium waardoor een boodschap overbrengen hier iets beter kan.

Immo VL – Ons aanbod

Wist je dat Immo VL ook een aparte facebookpagina heeft voor onze panden?

Op deze 2e pagina worden alle actieve woningen, appartementen, gronden, handelszaken,… zowel te koop als te huur gepost. Een extra kanaal waar u als eigenaar aan kan meewerken, want u kan uw eigen pand heel simpel delen met uw volgers… spread the word zoals men zegt.

icon chat

Linkedin

Immo VL wil ook voor onze professionele klanten een online forum bieden. Hiervoor is LinkedIn een perfecte tool om ook meer business gerelateerde informatie te delen. Of onze handelszaken in de kijker te plaatsen. Via LinkedIn gaan we ook op zoek naar nieuwe collega’s, we pluizen de juiste CV’s uit en nodigen geschikte kandidaten uit voor een eerste gesprek op kantoor.

image01
Meer artikels
Nieuwsbericht

icon chatWij bundelen onze krachten en worden één team

Nieuwsbericht

icon chatSloop en heropbouw, verlaagd BTW percentage 6%

Nieuwsbericht

icon chatSlim (ver)huren met Rentio

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte