IMMOSCOOP en KBC werken samen aan een digitale toekomst

Immoscoop is dé hotspot voor vastgoedprimeurs, dit portaal is gegroeid vanuit vastgoedprofessionals die aan de zoekende consument een website bieden waar op een overzichtelijke wijze het recentste aanbod uit vastgoedland wordt gebracht. Ook Immo VL is lid van dit collectief. 

Bij Immoscoop heeft men ook gemerkt dat de vastgoedmarkt volop in beweging is. Kopers, huurders, eigenaars, verkopers, immokantoren, makelaars, notarissen, vastgoedontwikkelaars… kortom iedereen die van ver of nabij met vastgoed te maken heeft, maakt daarbij in toenemende mate gebruik van digitale kanalen. Vandaag de dag volstaat enkel face-to-face contact niet meer: wie nu niet mee is met de digitale trein, zal zichzelf op korte of lange termijn uit de markt zetten. 

Immoscoop bundelt zijn krachten met KBC. De bank zet haar digitale slagkracht, haar grote geografische aanwezigheid en haar financiële draagvlak in voor dit gezamenlijk initiatief. 

Immo VL en KBC zijn al meer dan 10 jaar verankerd. Samen met Cover'd uit Geel bundelen wij al langer onze krachten en zijn wij al sinds 2008 overtuigd van samenwerken met een sterk merk.

Dat nu een grote speler als Immoscoop ook deze stap zet en deze samenwerking aan gaat, geeft ons de bevestiging dat we op de juiste weg zitten.

We delen een groot deel van onze klantenbasis, we delen dezelfde visie op digitale ontwikkelingen, en vooral delen we dezelfde klantgerichte focus.

Samen staan we sterk, digitaal én face-to-face.

intro beeld

icon chat

Is jouw toekomst al verzekerd?

www.coverd.be
Meer artikels
Nieuwsbericht

icon chatWij bundelen onze krachten en worden één team

Nieuwsbericht

icon chatSloop en heropbouw, verlaagd BTW percentage 6%

Nieuwsbericht

icon chatSlim (ver)huren met Rentio

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte