Vastgoedprofessional in Gazet van Antwerpen

De jarenlange samenwerking tussen Wim Verboven (Immo VL) en Vic Peeters (Verzekeringen Peeters) is niet onopgemerkt gebleven. In Gazet van Antwerpen verscheen op 11 september 2021 in de rubriek 'Vastgoedprofessional' een leuk artikel over het ontstaan van dit sterk duo én hun visie op de toekomst. 

Lees hieronder het volledige artikel.

Wie is Immo VL?

Geel - Wat de reden ook is waarom je iets gaat verkopen of verhuren, je wil een ervaren partner naast je. Iemand die weet hoe de vastgoedmarkt werkt en je hierbij onvoorwaardelijk advies geeft. Wij helpen je verder met een correcte schatting, advies op jouw maat en de beste vastgoedstrategie.

Onvoorwaardelijk advies en gratis schatting door regiospecialisten.

Tevreden klanten, daar gaan wij voor. Elke dag opnieuw. En dat lukt enkel door jou op de eerste plaats te zetten. De vele positieve reviews die wij mogen ontvangen bewijzen dat we hierin slagen.

Al meer dan 20 jaar zijn wij actief binnen de vastgoedwereld. Hierdoor kennen wij de markt door en door. Door te werken met enkel regiospecialisten kunnen wij zorgen voor een waarheidsgetrouwe schatting. 

Met deze correcte schatting streven wij naar een snelle verkoop aan de hoogst mogelijke waarde.

GEDREVEN TEAM MET VAKKENNIS.

Wij kunnen rekenen op een gedreven team dat de nodige vakkennis in huis heeft. Denk daarbij aan marketing, digitalisering en automatisering, juridische ondersteuning,... 

Daarnaast werken we samen met experten in hun vak. Zoals een energiedeskundige, fotograaf,... Een absolute must om jouw huis mooi en professioneel in beeld te brengen. We wachten niet af tot er een koper komt opdagen, meer nog, we gaan er naar op zoek door onze uitgebreide database up-to-date te houden.

VASTGOEDMAKELAAR VAN HET JAAR

Het jarenlange harde werk van zaakvoerder Wim Verboven en het volledige team werd in 2019 bekroond met de award ‘Vastgoedmakelaar van het jaar’. Een erkenning door de vastgoedwereld waar we trots op zijn.

Klantentevredenheid en influencers

Wat mensen van ons zeggen vinden we bij belangrijk. 
Daarom hebben we een influencers pagina
Met een mooie score van 9,6 op 10. 

Deze mooie score danken we enerzijds aan het harde werk van ons volledige team, zowel binnen- als buitendienst. Maar bovenal door onze klant altijd op de eerste plaats te zetten. We doen er verder alles aan om deze score te behouden en/of nog beter te maken.
 

 

 

Vertegenwoordigd door een sterk duo.

Geel - Weet u nog hoe de samenwerking begon in 2008?

Het duo Wim Verboven en Vic Peeters schudt elkaar de hand in het nieuwe samengesteld kantoor. Immo VL (dat destijds nog VL Trading heette) en Vic Peeters 
(van Verzekeringen Peeters) sloegen de handen in elkaar om een aanvullende en complete service te bieden.

Nog ongekend en ongezien in de Kempen, ook toen werd er al vlijtig op de toekomst ingespeeld.
Ondertussen zijn we bijna 14 jaar later en is de samenwerking verder uitgegroeid tot een totaalservice. 

Door jarenlang in te zetten op groei, digitalisering en versteviging van het marktaandeel is er ook intern een enorme groei gekend. 

Hierdoor heeft IMMO VL enkele nieuwe krachten mogen verwelkomen, echter is ook het bestaande team nagenoeg helemaal gebleven en zijn de gekende krachten nog steeds aanwezig.

Wim Verboven, die tot op de dag van vandaag nog steeds de motivator en ziel van IMMO VL vertegenwoordigd, is en blijft actief, geen dossier gaat hij uit de weg. Mensen samen brengen en tot een consensus komen blijft zijn sterke kracht.
Anderzijds de immer goedlachse Vic Peeters die dezelfde eigenschappen vertegenwoordigd en ook binnen Immo VL zijn knowhow dagelijks blijft ter beschikking stellen. Samen zijn ze klaar voor nog zeker 10 jaar aanwezigheid, hard werk en groei!

WAT BRENGT DE TOEKOMST?

Zowel Vic als Wim zien de toekomst tegemoet met een lach op het gezicht. Verdere groei binnen de bestaande regio’s en bestendiging van de toekomst is hun doel.
Via deze weg willen ze graag iedereen bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren en ontvangen ze graag iedereen met elke vastgoedvraag.

Alvast bedankt voor uw vertrouwen het afgelopen decennium.

 

icon chat

icon chat

Meer artikels
Nieuwsbericht

icon chatWij bundelen onze krachten en worden één team

Nieuwsbericht

icon chatSloop en heropbouw, verlaagd BTW percentage 6%

Nieuwsbericht

icon chatSlim (ver)huren met Rentio

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte