Immo VL neemt Leuvens immokantoor over

BVM Vastgoed & Beheer Makelaar uit Leuven vervoegt Immo VL

Afgelopen vrijdag 3 december verscheen er op Made In Kempen een interessant interview met manager Jo Verhofstadt over de overname van BVM Vastgoed.

“Met de vier aandeelhouders van Immo VL – Vic Peeters, Nathalie Boels, Kris Thys en Wim Verboven – en ikzelf hebben wij het Leuvense kantoor overgenomen”, zegt Jo Verhofstadt, die als manager de dagelijkse leiding heeft over Immo VL in Geel. “Toch willen we erop drukken dat we van BVM geen nieuwe vestiging van Immo VL willen maken. De naam en het team blijft in Leuven behouden.”

“Immo VL en BVM liggen in twee verschillende regio’s die elkaar niet aanraken. Dat maakt dat er weinig directe implicaties zijn voor Immo VL in Geel. En daarom leek het ons ook geen meerwaarde om de naam ‘VL’ op de deur in Leuven te plakken. We behouden liever de naam die in Leuven al die jaren uitgebouwd is”, aldus Verhofstadt.

“We zijn geen concurrenten van elkaar, maar hebben wel een dna dat in dezelfde lijn ligt met dat van BVM. Maar als aandeelhouders zijn we allemaal wel ondernemend, en willen we businesskansen grijpen.”

Jo Verhofstadt gaat hetzelfde doen voor BVM als voor Immo VL. “Ik ga ginder ook de dagdagelijkse leiding op mij nemen. In Geel word ik hiervoor voornamelijk door Wim Verboven ondersteund als drijvende kracht. In Leuven zal Christophe Van Eyck aanwezig blijven als expansie manager, om me bij te staan in de leiding. Hij blijft dus aan boord.”

De afdeling Beheer van BVM zal overgenomen worden door ‘De Syndicus’, met kantoren in Leuven, Diest, Hasselt, Geel en Lier. Door de integratie van BVM syndicus groeit “De Syndicus” fors als dé referentie in kwalitatief vastgoedbeheer.

Artikel: Made in Kempen

Meer artikels
Nieuwsbericht

icon chatWij bundelen onze krachten en worden één team

Nieuwsbericht

icon chatSloop en heropbouw, verlaagd BTW percentage 6%

Nieuwsbericht

icon chatSlim (ver)huren met Rentio

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte